Cartoon Network Highlights Juli

27 juni 2024

Start samen met Gumball en Lamput de zomervakantie op Cartoon Network

Wij houden van Gumball! | vanaf zaterdag 6 juli, elke dag om 7:55 uur
Omdat we van hardop lachen en plezier houden, houden we van Gumball. Bekijk de marathon van Gumball afleveringen elke ochtend om 7:55 uur vanaf 6 juli op Cartoon Network.

LEGO DREAMZzz: De Beproeving van de Droombewakers | vanaf 22 juli, elke dag om 7:25 uur
Een groep kinderen sluit zich aan bij een geheim agentschap waar ze leren om de kracht van de verbeelding te gebruiken. Daarmee kunnen ze naar de droomwereld reizen en fantastische creaties maken om slapende kinderen te beschermen tegen terreur van de kwaadaardige Nightmare King. Hij is erop uit de droomwereld te veroveren en de wakkere wereld binnen te dringen. Ga mee op avontuur tijdens LEGO DREAMZzz, elke dag om 7:25 uur op Cartoon Network.

Lamput | vanaf 24 juli, elke dag om 12:40 uur
Het verhaal gaat over het vormloze oranje wezentje Lamput dat uit een geheim laboratorium is ontsnapt en door de twee wetenschappers Specs Doc en Skinny Doc wordt opgejaagd. Hij weet hen echter altijd te slim af te zijn, dankzij zijn talent om zich steeds weer te vermommen. Kijk mee hoe Lamput elke dag om 12:40 uur probeert te ontsnappen van de wetenschappers op Cartoon Network.

Cartoonito bij Cartoon Network | nu te zien, elke dag om 09:30 uur
Speciaal voor de jongere kijkers verwelkomt Cartoon Network verschillende Cartoonito vrienden voor plezier in de ochtend, met "Grizzy & the Lemmings", "Batwheels" en "Lucas the Spider". Bekijk de Cartoonito special, elke dag om 9:30 uur op Cartoon Network!

Contactpersonen

Media Tornado

Marieke Wijnmalen