Cartoonito Highlight Maart

23 februari 2024

Dit zijn de highlight bij Cartoonito in maart.

Knuffelen met Teddy | vanaf 23 maart, elke dag om 06:00 uur
Honger naar knuffels? Het is knuffeltijd in Cartoonito! Ga bij je geliefde teddy zitten en sluit je aan bij Mr Bean tijdens gezellige ochtenden vol knuffels met zijn beste vrienden.
>Bekijk de afleveringen van Knuffelen met Teddy! vanaf 23 maart elke dag om 06:00 op Cartoonito!

Tom & Jerry | vanaf 24 maart, elke dag
Tom en Jerry zijn er weer, en dit keer met misschien wel hun spannendste avontuur tot nu toe … Want het tweetal verhuist naar de grote stad! Maak het mee, samen met allerlei oude en nieuwe vriendjes, in Tom en Jerry in New York – alleen bij Cartoonito!
>Nieuwe afleveringen van 3 minuten van de Tom & Jerry-show, verspreid over het reguliere schema.

Hier zijn de Batwheels | elke dag om 19:30 uur
Doe de aankomende 5 weken met ons mee, waarbij elke week in het teken staat van een ander Batwheels-personage dat 'de leiding neemt' over ons kanaal - Bam, Bibi, Redbird, Buff, Batwing. De heldhaftige Batwheels worden in hilarische en actievolle situaties geplaatst, terwijl ze belangrijke lessen leren over teamwork, vriendschap en nog veel meer.

Batwheels is een geanimeerde superheldenserie voor kleuters, met in de hoofdrol misdaadbestrijdende voertuigen en DC-superhelden.
>Hier zijn de Batwheels is nu te zien om 19.30 uur te zien op Cartoonito! 


Lu en de dolle boel | elke dag om 15:00 uur
Lu is een klein lieveheersbeestje dat net naar de kleuterschool is gegaan met haar nieuwe vriendjes. Samen verkennen ze hun gloednieuwe sociale leven via spel, muziek, grote gevoelens en nog meer plezier.
> Bekijk de nieuwe afleveringen van Lu en de dolle boel vanaf nu elke dag om 15.00 op Cartoonito!


Contactpersonen

Media Tornado

Marieke Wijnmalen