Cartoonito Highlights April

5 april 2024

Alice & Lewis | vanaf 8 april, elke dag om 15.30 uur
Alice is een meisje van zes dat een magische sleutel heeft ontdekt waarmee ze naar Wonderland kan reizen! In dit wonderbaarlijke land beleeft ze allerlei avonturen met haar beste vriend Lewis, een wit konijn dat nog kan praten ook. Samen ontdekken ze wat er allemaal in dit betoverende land te beleven valt – en ontmoeten ze knotsgekke personages als de Koningin, Chester de kat en Tweedle-Dum en Tweedle-Dee. Met Alice en Lewis wordt elke dag een feestje! Bekijk de nieuwe afleveringen van Alice & Lewis vanaf 8 april elke dag om 15:30 uur op Cartoonito!

Wij houden van Tom & Jerry |  vanaf 15 april, elke dag te zien om 07:00 uur
Er hangt liefde in de lucht! Vooral onze liefde voor Tom en Jerry. Er is geen betere manier om je dag te beginnen dan met de klassieke grappen en avonturen van dit iconische duo. Geniet daarom deze maand vanaf 15 april elke dag om 07:00 uur op Cartoonito van Tom & Jerry shows en films. 

Molmans: Kronkel & Manny | vanaf 8 april, elke dag
Molmans is een kleurrijke en hartverwarmende serie, waarbij in elke aflevering een echt gemeenschapsgevoel heerst. Tijdens zijn avonturen krijgt Molmans te maken met verschillende thema’s zoals positiviteit, vriendschap en recycling. De serie weeft deze thema's op een speelse en onderhoudende manier in de verhaallijnen, waardoor het niet alleen een plezier is om naar te kijken, maar ook waardevolle lessen leert die resoneren met jonge kijkers. Dertien korte filmpjes van 1,5 / 2 minuten van de Moley show zijn verspreid over het reguliere schema Cartoonito!

Contactpersonen

Media Tornado

Marieke Wijnmalen