Skip to main content

CNN International vanaf 29 augustus te streamen via HBO Max om Amerikaanse verkiezingen op de voet te kunnen volgen

27 augustus 2024

Amsterdam, dinsdag 27 augustus 2024 - Aanstaande donderdag 29 augustus wordt de CNN International live feed toegevoegd aan HBO Max en is deze beschikbaar voor iedereen met een Basic, Standaard en Premium HBO Max-abonnement.* Met CNN International toegevoegd aan het platform heeft de gebruiker 24/7 toegang tot de live programmering van CNN International met wereldwijd nieuws, uitgebreide verslaggeving en is alles van de Amerikaanse verkiezingen 2024 op de voet te volgen.

Live ABC News-verkiezingsdebat 
Voorafgaand aan de verkiezingsdag op dinsdag 5 november volgt de kijker bij HBO Max elke wending tijdens de campagneperiode in de laatste kritieke weken tijdens de race om het Witte Huis. Met als één van de hoogtepunten op woensdag 11 september om 03.00 uur live het ABC News-debat tussen voormalig president Donald Trump en vicepresident Kamala Harris (herhaling om 08.00 en 20.00 uur). In de komende weken zal CNN International ongeëvenaarde diepgaande verslaggeving blijven leveren vanuit de Verenigde Staten in de race voor het presidentschap en een blik werpen op de cruciale momenten die de uitkomst in het Huis en de Senaat zullen bepalen.

CNN International live-programmering
Naast de Amerikaanse politiek zullen HBO Max-abonnees ook kunnen afstemmen op CNN International voor het allerbeste internationale nieuws, naast een breed scala aan zakelijke, reis-, technologie- en lifestyle-programmering uit alle hoeken van de wereld zoals The Lead with Jake TapperAmanpour, Isa Soares Tonight en Quest Means Business.**

*De duur van CNN International op HBO Max wordt tzt bepaald.
**Beschikbaar bij alle abonnementen, afhankelijk van de apparaat-compatibiliteit en de beschikbare internetverbinding.

Contactpersonen

Carien Vugteveen

PR Manager

Website


Merwin Adamson

PR & Communications

Website