Skip to main content

Craig van de Kreek keert vanaf 12 oktober terug voor seizoen 6 op Cartoon Network en te streamen op HBO Max

10 oktober 2024

De Emmy-genomineerde Cartoon Network hitserie Craig van de Kreek keert terug voor het zesde seizoen op 12 oktober. In seizoen zes beleeft ons trio gloednieuwe avonturen, te beginnen met een superleuk slaapfeestje!

In de serie Craig van de Kreek volg je Craig en zijn beste vrienden Kelsey en JP, waarin ze normale namiddagen omtoveren tot buitengewone avonturen door fantasiespel in de buurt van de kreek. In het zesde seizoen keren ze terug naar locaties zoals de Stump, de Trading Tree en de huizen van Craig, Kelsey en JP. Het brengt je direct terug naar de gekke zoektochten die Craig, Kelsey en JP kennen en waar ze dol op zijn.

Geproduceerd door Cartoon Network Studios met makers Matt Burnett en Ben Levin, bevat de serie afleveringen geschreven door Pearl Low, Richie Pop, Jason Dwyer, J.N. Wiedle, Leiana Nitura, Ashley Tahilan, Lamar Abrams en Deena Beck. Lorraine Degraffenreidt, Dave Alegre en Harron Atkins hebben meegewerkt aan het verhaal. De afleveringen zijn geregisseerd door Charmaine Verhagen met toezichthoudend regisseur Najja Porter, en producer Lisa Zunich met aan hun zijde toezichthoudende producers Erik Fountain en Rossitza Likomanova.

Dat is niet alles! Vergezel Craig en andere Kreek personages op een eiland met een Craig van de Kreek thema in Cartoon Network Game On!, compleet met personage missies en spelletjes zoals The Ground is Lava, BMX Champion en Trading Tree Trade Up. Spelers kunnen daarnaast meer te weten komen over activiteiten op het gebied van duurzaamheid en helpen klimaatverandering aan te pakken door deel te nemen aan de Cartoon Network Climate Champions uitdagingen in de Cartoon Network Game On! Roblox-ervaring.

Seizoen 6 bestaat uit 10 afleveringen van 11 minuten vol nieuwe Kreek avonturen! Bekijk het zesde seizoen van Craig van de Kreek op Cartoon Network vanaf 12 oktober, elk weekend om 11:20 uur, en te streamen op HBO Max. Vergezel Craig en zijn vrienden op Cartoon Network Game On!.

Contactpersonen

Media Tornado

Marieke Wijnmalen