Dune: Part Two vanaf 21 mei te streamen op HBO Max

14 mei 2024

DUNE: PART TWO van Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures is vanaf dinsdag 21 mei a.s. te streamen op HBO Max. De sterrencast van dit spectaculaire tweede deel bestaat uit o.a.: Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling en Javier Bardem.

In DUNE: PART TWO gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.
 
Denis Villeneuve heeft de film geregisseerd naar een scenario dat hij met Jon Spaihts geschreven heeft en dat gebaseerd is op het boek van Frank Herbert. De film is geproduceerd door Mary Parent, Cale Boyter, Villeneuve, Tanya Lapointe en Patrick McCormick. De uitvoerend producenten zijn Josh Grode, Herbert W. Gains, Jon Spaihts, Thomas Tull, Brian Herbert, Byron Merritt en Kim Herbert, met Kevin J. Anderson als creatief adviseur.
 
Villeneuve werkt opnieuw samen met zijn creatieve team van “Dune”: director of photography en Oscar-winnaar Greig Fraser, production designer en Oscar-winnaar Patrice Vermette, editor en Oscar-winnaar Joe Walker, visual effects supervisor en Oscar-winnaar Paul Lambert en de voor een Oscar genomineerde kostuumontwerper Jacqueline West. De muziek is ook dit keer verzorgd door componist en Oscar-winnaar Hans Zimmer.

Contactpersonen

Carien Vugteveen

PR Manager

Website