Skip to main content

Eerste ex-koppels Eating With My Ex: Going Dutch bijten spits af

15 augustus 2024

Amsterdam, donderdag 15 augustus 2024 - Morgen bijten de eerste ex-koppels het spits af in de start van Eating With My Ex: Going Dutch! We zien Dusty die aan de tand wordt gevoeld door zijn ex Marisol en Enzo en Boris die bespreken wat nou precies de echte reden is dat zij niet meer samen zijn. Onder aan het bericht zijn de eerste beelden te zien van de eerste twee dates. Eating With My Ex: Going Dutch zie je vanaf morgen elke vrijdag op HBO Max

Dusty & Marisol
Dusty (Ex On The Beach) en Marisol (Temptation Island) belandden samen in bed nadat Dusty, Marisol na een feestje 'alleen even naar huis zo begeleiden'. Zelfs na meerdere waarschuwingen van een achterdochtige vriendin van Marisol, krijgen de twee na dit avontuurtje toch een echte relatie. Echter komt Marisol er al snel achter dat zij beter naar die vriendin had kunnen luisteren... Waar zij in het begin van de relatie nog het gevoel had dat alles goed ging en ze echt een sterke band met elkaar opbouwden, komt ze erachter dat Dusty na elke ruzie zijn heil zoekt bij een voormalige lover! Naast contact hebben met deze ex, flirt Dusty ook wat af met andere meiden tijdens het uitgaan, volgens Marisol. Al met al voor haar een prima reden om hem jaloers te maken door met andere mannen te zoenen in zijn bijzijn als ze samen uitgaan. Na een tijd elkaar telkens uit de tent proberen te lokken besluiten ze er dan toch voor om hun relatie te verbreken. Marisol vindt het allemaal wel goed zo en stortte zich direct volledig op haar werk, maar voor Dusty blijft Marisol toch altijd een speciaal plekje in zijn hart bezet houden... Hij ziet de blonde schone als echt geschikt relatiemateriaal. Marisol wil daar niks meer van horen, die vindt dat ze Dusty al meer dan genoeg kansen heeft geboden op een serieuze relatie met haar. De twee hebben elkaar nu al lange tijd niet meer gesproken en wagen nog één keer een sprong in het diepe aan de Eating With My Ex-tafel om erachter te komen of er toch nog wat valt te lijmen. 

Boris & Enzo
Enzo was Boris zijn allereerste echte liefde. Enzo is de winnaar van het negende seizoen van Heel Holland Bakt, en Boris is beter bekend als Miss Envy Peru, dé drag queen van Nederland. Boris was een jaar of 21 toen hij Enzo ontmoette op een datingsite. Enzo heeft bij Boris uitgehuild na een heftige relatie, en zo begonnen de twee met het opbouwen van een mooie relatie. Boris was ontzettend zenuwachtig tijdens hun eerste date: het was zijn eerste date met een man. Enzo vond Boris meteen heel lief, en een totaal ander type dan zijn vorige relatie. Uiteindelijk zijn de twee een jaar samen geweest. Dit was af en toe lastig voor Enzo aangezien Boris zijn homoseksualiteit nog aan het ontdekken was: als ze samen gingen feesten zoende Boris regelmatig met andere mannen. Enzo’s vorige vriendje was ook vreemdgegaan, dus hier stond hij niet bepaald om te trappelen en hier kwam vaak ruzie van. Desalniettemin bleef Enzo hartstikke verliefd, want hij vond Boris nou eenmaal zo schattig. Maar uiteindelijk vond Boris suggestieve chats met een andere man op Enzo’s computer. Vanaf daar ging de relatie bergafwaarts: Boris werd zeer onzeker, en voor Enzo werd de relatie steeds vriendschappelijker. Uiteindelijk opperde vooral Boris om uit elkaar te gaan, omdat hij aanvoelde dat Enzo liever met andere mannen wilde zijn. Enzo zocht juist meer stabiliteit. Later, tijdens de breakup, zei Boris in tranen dat Enzo hem nooit echt leuk heeft gevonden. Boris is tijdens de date benieuwd hoe het zo mis heeft kunnen gaan en Enzo wil weten of het zo echt beter is.

Eating With My Ex: Going Dutch elke vrijdag op HBO Max

Contactpersonen

Merwin Adamson

PR & Communications

Website