Skip to main content

Exclusieve screening HBO Original-serie Industry tijdens Dekmantel Ten Conference in aanwezigheid van Nathan Micay (score composer) en Oliver White (music supervisor)

17 juli 2024

Op donderdagmiddag 1 augustus a.s. zijn score composer Nathan Micay en music supervisor Oliver White aanwezig bij een exclusieve screening van de HBO Original-serie INDUSTRY tijdens het Dekmantel Ten Conference in Eye Filmmuseum. Aansluitend aan de vertoning vindt er een Q&A plaats onder begeleiding van Cathelijne Blok.

Er zijn een beperkt aantal perskaarten beschikbaar voor dit evenement. Kaarten zijn aan te vragen via carien.vugteveen@wbd.com.

Exclusieve screening INDUSTRY (s3e1) + Q&A

Datum: donderdag 1 augustus a.s.

Start vertoning, gevolgd door Q&A: 12.00 uur

Verwachte eindtijd: 14.00 uur

Locatie: Eye Filmmuseum

Bekijk hier de officiële teaser van het achtdelige derde seizoen van INDUSTRY, vanaf maandag 13 augustus a.s. te streamen op HBO Max, met wekelijks nieuwe afleveringen.

Ga voor meer informatie over Dekmantel Ten Conference naar www.dekmantelfestival.com.

Nathan Micay. Foto: Nyima Chatelain.

Verhaal: INDUSTRY volgt een groep jonge bankiers in de keiharde Londense financiële wereld die hun identiteit vormen in de hectische omgeving van de internationale bank Pierpoint & Co. vol immense werkdruk, seks en drugs. 

Terwijl Pierpoint naar de toekomst kijkt en een grote gok waagt met ethisch beleggen, bevinden Yasmin (Marisa Abela), Robert (Harry Lawtey) en Eric (Ken Leung) zich midden in de opvallende beursgang van Lumi: een groen technologie-energiebedrijf onder leiding van Sir Henry Muck (Kit Harington). Het verhaal van Lumi reikt tot aan de top van de financiële wereld, de media en de overheid. Sinds ze Pierpoint heeft verlaten, wil Harper (Myha’la) graag terugkeren naar de verslavende sensatie van de financiële wereld en vindt ze een onverwachte partner in FutureDawns portefeuillemanager Petra Koenig (Sarah Goldberg).

Terugkerende cast: Myha’la, Marisa Abela, Harry Lawtey, Ken Leung, Conor MacNeill, Sagar Radia, Indy Lewis, Adam Levy, Sarah Parish, Trevor White, Elena Saurel en Irfan Shamji.

Nieuwe castleden: Kit Harington als Sir Henry Muck, Sarah Goldberg als Petra Koenig, Miriam Petche als Sweetpea Golightly, Andrew Havill als Lord Norton, Roger Barclay als Otto Mostyn, Fady Elsayed als Ali El Mansour en Fiona Button als Denise Oudroyd.

Credits: INDUSTRY is gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Mickey Down & Konrad Kay. De serie is een Bad Wolf-productie voor HBO/BBC en wordt uitvoerend geproduceerd door Jane Tranter, Kate Crowther en Ryan Rasmussen voor Bad Wolf; en Rebekka Ferguson voor BBC. Regisseurs zijn onder meer Mickey Down & Konrad Kay, Isabella Eklöf en Zoé Wittock.

Contactpersonen

Carien Vugteveen

PR Manager

Website