Skip to main content

Hans & Petra uit B&B Vol Liefde met elkaar aan tafel bij Eating With My Ex: Going Dutch

12 september 2024

Amsterdam, donderdag 12 september 2024 - Morgen is te zien hoe Hans & Petra (B&B Vol Liefde) met elkaar aan tafel schuiven in een nieuwe aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch. In het datingprogramma zagen we hoe langzaam maar zeker de liefde tussen de twee opbloeide, maar Petra daar bij de wat stugge Hans wel voor moest werken. Ook zien we het gesprek tussen Giancarlo (De Bachelorette) en zijn ex Lynn (Ex On The Beach). Tot Lynn's grote schrok bleek Giancarlo toch niet zo trouw aan haar als gedacht. Eating With My Ex: Going Dutch elke vrijdag op HBO Max

Hans & Petra
Hans en Petra kennen we natuurlijk uit een eerder seizoen van B&B Vol Liefde. Hier zagen we hoe Petra aankwam in Frankrijk bij de wat eigenzinnige en ietwat stugge Hans. Desalniettemin viel Petra als een blok voor de muzikale B&B-houder en bloeide er iets op tussen de twee. Na het datingprogramma is Petra dan ook wéér naar Frankrijk afgereisd om het samenzijn voort te zetten en om te kijken of er nog meer in zat. Een gezellige en leuke tijd volgde, maar uiteindelijk begonnen de eerste barstjes in het liefdesgeluk toch zichtbaar te worden. Voor Petra was het leven in het stille Franse plaatsje toch wat minder rooskleurig dan gedacht. Het feit dat zij de taal niet helemaal machtig is helpt niet bepaald mee en ook is er weinig werk te vinden in de buurt. Maar het vervelendste vond Petra, dat zij het gevoel kreeg dat Hans minder voor haar voelde dan andersom. Voor Hans was het ook even wennen weer een partner en samenwonen na een lange tijd op jezelf te zijn geweest. Ook kon hij niet goed omgaan met het - in zijn woorden - wat jaloerse gedrag van Petra. Wanneer hij een paar dagen van huis was met zijn band, krijg hij constant appjes van Petra. Iets wat Hans niet goed trok. Uiteindelijk zette het stel er een punt achter en vertrok Petra weer richting Nederland. Nu gaan de twee met elkaar aan tafel om nog een aantal onbeantwoorde vragen aan elkaar te stellen. Zoals: voelde Hans eigenlijk wel genoeg voor Petra?

Giancarlo & Lynn
Waar Giancarlo in het afgelopen seizoen van De Bachelorette nog tevergeefs het hart van model Sylvia Geersen probeerde te veroveren had hij na het datingprogramma al snel een nieuw liefje. Niemand minder dan Lynn (Ex On The Beach) die hij via gemeenschappelijke vrienden al kende. Maar hoe mooi en romantisch hun relatie ook van start ging, hoe minder leuk het uiteindelijk allemaal afliep... Lynn merkte al steeds vaker dat Giancarlo vrij geheimzinnig bezig was en dingen voor haar verborgen hield. Bij zijn telefoon kon zij absoluut niet in de buurt komen omdat Giancarlo deze altijd angstvallig ver bij haar weghield. De bom barstte uiteindelijk toen Giancarlo zei dat hij een uitstapje had met vrienden in een andere stad, maar toen Lynn voorbij zijn huis reed er een huisfeest gaande was met flink wat mensen! Lynn was er hélemaal klaar mee en negeerde Giancarlo sindsdien. Toen ze alweer bijna een beetje over haar boosheid heen was gebeurde er echter iets wat de situatie direct weer verslechterde. Giancarlo zou het bed hebben gedeeld met een andere realitydeelneemster en waarschijnlijk was dit nog tíjdens de relatie met Lynn... Aan tafel confronteert Lynn hem hiermee. Weet Giancarlo zich hier nog goed uit te praten? 

Eating With My Ex: Going Dutch elke vrijdag op HBO Max.

Krijg nu HBO Max een week cadeau!  Aanbod geldig t/m 26-9-2024 (wordt automatisch verlengd tegen de dan geldende maand- of jaarprijs voor het gekozen abonnement, tenzij opgezegd. Alleen voor nieuwe abonnees. Beschikbaarheid varieert per abonnementsprovider. Voorwaarden van toepassing. 18+). 

> Bekijk onderaan dit bericht de eerste beelden en download hier de fragmenten (ook in social 9:16 formaat).

Contactpersonen

Dunja Engelbracht

Manager PR & communications

Website


Merwin Adamson

PR & Communications

Website