Skip to main content

Morgen nieuwe aflevering Eating With My Ex: Going Dutch

29 augustus 2024

Amsterdam, donderdag 29 augustus 2024 - Vanaf morgen is de nieuwste aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch te zien op HBO Max. Ook in de nieuwste aflevering zijn de gesprekken aan tafel lang-niet-mals en zien we heftige confrontaties tussen de exen Dylan & Michelle (Ex On The Beach) en Joey & Lois (Ex On The Beach). Elke vrijdag een nieuwe aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch op HBO Max

Dylan & Michelle
Michelle en Dylan ontmoette elkaar bij hun eerste deelname aan Ex On The Beach waarna de relatie die ze daaraan over houden meteen in een stroomversnelling raakt. Zo zit Dylan bijvoorbeeld al vrij snel aan de kersttafel bij de familie van Michelle. Toch schijnt Dylan nooit over zijn Ex On The Beach-lover Megan heen te zijn gekomen en als die twee samen afspreken, ontploft Michelle van woede. Ze vertrouwde de situatie tussen hen twee absoluut niet en achteraf wordt haar wantrouwen ook bevestigd, Dylan geeft toe nog altijd van Megan te houden, maar of er verder iets is gebeurd met haar of anderen dat blijft in het midden... De bom barst uiteindelijk pas echt tijdens een vakantie in Chersonissos waar Dylan volgens Michelle vooral oog heeft voor andere dames en niet voor haar. Dylan ontkent dit en zegt dat Michelle veel te bezitterig en plakkerig is in hun relatie, waar hij eigenlijk helemaal geen zin in heeft. Uiteindelijk houdt de relatie geen stand. Nu zitten de twee voor het eerst weer tegenover elkaar en Michelle wil op twee vragen sowieso antwoorden weten: ‘was ik wel het type vrouw waar je op viel’ en ‘ben je vreemdgegaan tijdens onze relatie?’. 

Joey & Lois
Joey en Lois kennen elkaar van Ex on the Beach All Stars waar zij elkaar al vrij snel zagen zitten en ook een setje werden. Maar wie Joey een beetje kent weet dat hij een behoorlijke 'ladies man' is en dan ook niet zo snel op maar één paard zou wedden... Joey hield tijdens het programma zijn opties open voor andere dames tot de teleurstelling van Lois. Na het Ex On The Beach-avontuur besloten de twee elkaar toch weer op te zoeken om te ontdekken of er nog iets kon opbloeien. Een mooie date en gezellig avond uit samen volgde en Joey legt Lois helemaal in de watten. Lois was daarom onder de indruk dat Joey haar het hof aan het maken was omdat hij ook serieus met haar samen wilde zijn. Des te groter was dan ook de klap toen Lois plots op de Juice-channels voorbij zag komen dat Joey samen met een andere dame in een spa was! Lois kookte van woede en herhaaldelijke pogingen tot goedmaken van Joey mislukte. Nu zien ze elkaar na een lange tijd weer aan de Eating With My Ex-tafel, maar valt er nog wel iets te lijmen? 

Elke vrijdag een nieuwe aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch op HBO Max

Bekijk hieronder de eerste beelden:

> Download hier meer fragmenten (ook in social 9:16 formaat) 

Contactpersonen

Merwin Adamson

PR & Communications

Website