Nieuw op HBO Max in februari

31 januari 2024

Stream de Max Original-serie Tokyo Vice, het laatste seizoen van de HBO Original-serie Curb Your Enthusiasm, kookprogramma Chasing Flavor, documentaires The Truth about Jim (aka. My Grandfather the Serial Killer), They Called Him Mostly Harmless, de laatste afleveringen van True Detective: Night Country en meer in februari op HBO Max.

De Max Original-misdaadserie TOKYO VICE (07/02) is losjes geïnspireerd op de Amerikaanse journalist Jake Adelstein en zijn persoonlijke verhalen van toen hij in Japan woonde en schreef over de Tokyo Metropolitan Police. In het tweede seizoen van de serie, gefilmd op locatie in Tokyo, realiseert Adelstein (Ansel Elgort) zich dat zijn leven, en het leven van zijn naasten, in groot gevaar is.

Het twaalfde en laatste seizoen van de HBO Original-comedyserie CURB YOUR ENTHUSIASM gaat op 5 februari in première op HBO Max. Larry David speelt een over-the-top versie van zichzelf in deze serie dat een ironische weergave geeft van het gefictionaliseerde leven van de schrijver/producent/komiek. De comedyserie blijft bewijzen hoe ogenschijnlijk triviale details van iemands dagelijks leven een catastrofale reeks gebeurtenissen kunnen veroorzaken. Om het verhaal spontaan te houden, wordt de serie zonder script opgenomen en krijgen castleden een ruwe schets van een scène waarna ze alle dialoog improviseren.

Beroemde chef-kok en bestsellerauteur Carla Hall neemt kijkers mee op een wereldreis om de onverwachte achtergrond van populaire gerechten binnen de huidige Amerikaanse eetcultuur te verkennen in de Max Original-serie CHASING FLAVOR (01/02). Carla's nieuwsgierigheid naar Amerika’s favoriete gerechten brengt haar naar o.a. Ghana, Italië en Turkije. Onderweg traceert ze de geschiedenis en afkomst van gerechten en ontdekt ze de onderling verbonden, internationale oorsprong en culturen die de weg vrijmaakten voor de Amerikaanse keuken van vandaag - want als je de geschiedenis niet kent, dan ken je het gerecht niet.

Wanneer het levenloze lichaam van een wandelaar wordt aangetroffen in de wildernis van Florida, geven de autoriteiten een schets vrij. Meerdere wandelaars bellen de politie om aan te geven dat ze de man hebben ontmoet. Er is alleen één probleem: hij heeft ze nooit zijn naam verteld. Het zou uiteindelijk twee jaar, duizenden toegewijde internetspeurneuzen en een wetenschappelijk wonder kosten om hem te identificeren, en dan beginnen de problemen pas echt. THEY CALLED HIM MOSTLY HARMLESS (08/02) gaat over het vinden van jezelf wanneer je op zoek bent naar iemand anders.

Curb Your Enthusiasm

HIGHLIGHTS VAN FEBRUARI*

1 FEBRUARI

THE UNBREAKABLE TATIANA SUAREZ

CHASING FLAVOR WITH CARLA HALL

ANGEL OF DEATH - seizoen 2

THE CONVICT - seizoen 2

5 FEBRUARI

CURB YOUR ENTHUSIASM - seizoen 12

VLIEGENDE HOLLANDERS

Vliegende Hollanders

8 FEBRUARI

TOKYO VICE - seizoen 2

THEY CALLED HIM MOSTLY HARMLESS

They Called Him Mostly Harmless

11 FEBRUARI

NINJA KAMUI 

15 FEBRUARI

THE TRUTH ABOUT JIM (AKA. MY GRANDFATHER THE SERIAL KILLER?)

CASA GRANDE

18 FEBRUARI

THE ACCIDENTAL INFLUENCER

23 FEBRUARI

ALS DE DIJKEN BREKEN

Als de Dijken Breken

28 FEBRUARI

GOD SAVE TEXAS

4 MAART

THE REGIME

Matthias Schoenaerts en Kate Winslet in The Regime

*Deze lijst toont slechts de highlights, meer titels zullen op het platform verschijnen deze maand. Data onder voorbehoud.

Contactpersonen

Carien Vugteveen

PR Manager

Website