Nieuw seizoen Roy Donders Altijd Wat Bijzonders bij TLC

19 februari 2024

Roy Donders komt terug met een nieuw seizoen van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders. In de realityserie worden de bekende Tilburger Roy en zijn vriendin Michelle op de voet gevolgd in hun bedrijvige bestaan. In het succesvolle eerste seizoen van de serie zagen kijkers onder meer de gender reveal party, de babyshower voor Michelle en hoe dochtertje Romi uiteindelijk ter wereld kwam. In dit nieuwe seizoen laat het stel zien hoe de voormalige kliniek van Roy wordt omgetoverd tot een luxe ‘wellness & spa suite ’, wordt de eerste verjaardag en de doop van dochtertje Romi gevierd, wordt er gewerkt aan Roy’s biografie en zien we of er uiteindelijk ook echt B&B-gasten verwelkomd kunnen worden in hun Tilburgse paleisje. Het nieuwe seizoen van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders begint eind mei bij TLC en op discovery+

Roy Donders: “Michelle en ik hebben kei veel zin in weer een nieuw seizoen! Na een megadrukke, maar hele fijne periode als kersverse ouders komt er weer van alles nieuws op ons pad. Ons dochtertje Romi wordt dit jaar alweer 1 jaar en dat betekent ook dat zij gedoopt wordt. Bij ons is dat altijd een heel groot ding dat uitbundig wordt gevierd! Ook kunnen we niet wachten om onze wellness & spa-suite aan huis te openen, maar daar moet eerst nog wel erg veel aan gebeuren... Genoeg leuke dingen dus waar iedereen weer van kan meegenieten!". 

 

Het nieuwe seizoen van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders is vanaf eind mei te zien bij TLC en op discovery+.  De serie wordt geproduceerd door Concept Street.  

TLC is o.a. te ontvangen bij de volgende providers:

Ziggo 21, KPN 17, Odido 17, Delta 16, Caiway 28. 

Contactpersonen

Merwin Adamson

PR Executive