Skip to main content

Nieuwe bij Cartoonito in oktober

30 september 2024

Dit zijn de highlights van Cartoonito in oktober.

De wereld van Barney | vanaf 14 oktober, elke dag om 16:00 uur
Voor het eerst in 14 jaar keert Mattel’s geliefde paarse dinosaurus Barney terug op je beeldscherm in de gloednieuwe animatieserie De wereld van Barney, die op 14 oktober in première gaat op Cartoonito. De serie speelt zich af op spannende locaties zoals de Splashpad, Barney Bench en Tree, de Gemeenschappelijke Tuin, het Strand, het Kasteel, het Betoverde Bos, het Pirateneiland in de Woestijn en de Speeltuin. Barney helpt kinderen te leren dat iedereen op zijn eigen manier bijzonder is, en hij leert hen het belang van zelfliefde, liefde voor anderen en liefde voor onze omgeving.

Jessica's Grote Wereldje | vanaf 28 oktober, elke dag om 16:30 uur
Welkom in Jessica's Grote Wereldje, het nieuwste pareltje op Cartoonito! Ontmoet Jessica, het vastberaden zusje van Craig, terwijl ze de wereld op haar eigen kleine manier trotseert. In deze peuterspin-off van 'Craig van de kreek' staat Jessica klaar om grote mensen taken aan te pakken. Ondanks haar kleine gestalte barst Jessica van energie en heeft ze een ontembare vastberadenheid om elke uitdaging te overwinnen. Geïnspireerd door de volwassenen in haar leven, begint ze aan spannende avonturen die jonge kijkers fantastisch zullen vinden. 

Batwheels | elke dag te zien om 15:00 uur
Stap in en maak die gordel vast! De Batwheels gaan veel meemaken in het tweede seizoen! De heldhaftige Batwheels worden in hilarische grappen en verbazingwekkende actie geduwd terwijl ze belangrijke lessen leren over teamwork, vriendschap, en zo veel meer. Batwheels is een geanimeerde, superheldenserie voor kleuters, met in de hoofdrol misdaad bestrijdende voertuigen en DC-superhelden. 

Contactpersonen

Media Tornado

Marieke Wijnmalen