Nieuwe teaser van The Penguin met Colin Farrell

22 maart 2024

HBO Max heeft een nieuwe teaser uitgebracht van de Max Original-serie THE PENGUIN, die komend najaar in première gaat. Colin Farrell is te zien in de hoofdrol als Oz Cobb (ook bekend als 'The Penguin'). De achtdelige Warner Bros. Television en DC Studios-serie zet de epische misdaadsaga van Batman voort die filmmaker Matt Reeves begon met de Warner Bros. kaskraker The Batman en draait om het personage gespeeld door Farrell in de film.

Bekijk hier de teaser. 

Cast: Colin Farrell, Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O'Connell, Clancy Brown en Michael Zegen.  

Credits: De serie is geproduceerd door Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, Lauren LeFranc, tevens scenarioschrijver en showrunner, Craig Zobel, die de eerste drie afleveringen regisseert, en Bill Carraro. THE PENGUIN is gebaseerd op personages die voor DC zijn gemaakt door Bob Kane met Bill Finger en wordt geproduceerd door Reeves zijn 6th & Idaho Productions en Dylan Clark Productions in samenwerking met Warner Bros. Television, waar Reeves en 6th & Idaho een algemene deal hebben. Daniel Pipski is ook uitvoerend producent.  

Contactpersonen

Carien Vugteveen

PR Manager

Website