Skip to main content

Tweede seizoen Batwheels vanaf 23 september op Cartoonito

2 september 2024

Cartoonito EMEA maakt zich klaar voor het tweede seizoen van Batwheels, waarin Bam en het Batwheels team nieuwe avonturen beleven. Batwheels is een actie-avonturenshow die twee favoriete dingen van jonge kinderen combineert: superhelden en auto's! De show draait om een leuk, dynamisch team van jonge superkrachtige voertuigen en de obstakels die deze karakters tegenkomen, terwijl ze het opnemen tegen de slechteriken en tegelijkertijd over het leven leren.

Batwheels vertelt allerlei verhalen, waaronder mysteries, actie- en avonturenverhalen en zelfs grappige belevenissen. Batwheels laat kinderen de waarde van vriendschap en teamwork zien. Door deze diverse groep helden zullen onze jonge kijkers merken dat ze niet bang hoeven te zijn om de wereld te laten zien wat hen anders maakt - hun eigen, unieke eigenaardigheden en talenten - want dat is ook wat hen speciaal maakt. 

In het tweede seizoen keren geliefde personages terug, zoals Bam, de leider van de Batwheels; Bibi, de snelste en kleinste; Batwing, de meest zelfverzekerde; Buff, de sterkste van het team; en Redbird, het kleine broertje van het team. Het Batwheels team wordt vergezeld door hun kwaadaardige tegenhangers, het Legioen van Zoom; Badcomputer, Prank, Ducky, Jestah, Quizz, Snowy en Kitty, naast klassieke personages uit het Batman universum; Batman (ingesproken door Ethan Hawke), Robin, Batgirl, Joker, Harley Quinn, Mr. Freeze, Penguin, Toyman, Poison Ivy en Catwoman.

De verhalen van Batwheels spelen zich af in en rond Gotham City, en daarbuiten in het uitgestrekte DC-universum. Elk van de diverse personages kan in elke aflevering verschijnen om een vleugje plezier en herkenbaarheid toe te voegen. Van helden tot schurken (en hun voertuigen!), je weet nooit wie er in de volgende aflevering met onze wonderen op wielen in de clinch zal gaan.

Het tweede seizoen werd geproduceerd door Warner Bros. Animation en ontwikkeld, geschreven en geregisseerd door Michael G. Stern samen met schrijvers Ryan Toyama, Patrick Rieger, Andrew Guastaferro en Eva Konstantopoulos en regisseurs Michael Berardini en Lila Martinez.

Bekijk het tweede seizoen van Batwheels op Cartoonito elke dag om 15.00 uur.

Contactpersonen

Media Tornado

Marieke Wijnmalen