Warner Bros. Games en DC lanceren Suicide Squad: Kill the Justice League

5 februari 2024

De nieuwe actie-shooter in de open wereld van Rocksteady Studios introduceert een originele kijk op de Suicide Squad, waarbij traversal en combat worden gecombineerd om een unieke game-ervaring te bieden.

Warner Bros. Games en DC hebben aangekondigd dat Suicide Squad: Kill the Justice League, een nieuwe genre-tartende actie-shooter in de open wereld, nu beschikbaar is voor PlayStation®5 (PS5™), Xbox Series X|S en PC (Steam) als onderdeel van de Deluxe-editie. De Suicide Squad: Kill the Justice League Standard Edition wordt wereldwijd gelanceerd op 2 februari.
 
Suicide Squad: Kill the Justice League is ontwikkeld door Rocksteady Studios, makers van de bestverkochte Batman: Arkham-serie, en combineert de kenmerkende karaktergedreven verhalen van de studio met een naadloze combinatie van verbeterde traversal-mechanica en snelle, actievolle gevechten. Je kunt er alleen of met maximaal vier spelers van genieten via een online coöperatieve modus*.
 
Suicide Squad: Kill the Justice League speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen uit Batman: Arkham Knight af in het DC-universum tegen de achtergrond van de levendige open wereld Metropolis, waarbij spelers in de huid kruipen van DC Super-Schurken Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark. In bedwang gehouden met dodelijke explosieven in hun hoofd, heeft de Squad geen andere keuze dan samen te werken als onderdeel van Amanda Wallers beruchte Task Force X en een onmogelijke missie te ondernemen om 's werelds grootste DC Super Heroes, de Justice League, te verslaan. Met een verhaal dat diep geworteld is in de geschiedenis van DC, moeten spelers het opnemen tegen Superman, Batman, Green Lantern en The Flash, die allemaal zijn gecorrumpeerd door Brainiac, terwijl ze de hulp inroepen van verschillende ondersteunende Squad-bondgenoten, waaronder Penguin, Poison Ivy, Toyman , Rick Flag, Lex Luthor en andere opmerkelijke figuren.
 
Bekijk hier de officiële Suicide Squad: Kill the Justice League-lanceringstrailer.

"Met de lancering van Suicide Squad: Kill the Justice League, zijn we enthousiast om spelers mee te nemen op een avontuur zoals we dat nog nooit eerder bij Rocksteady hebben gespeeld of gemaakt," aldus Darius Sadeghian, Studio Director, Rocksteady Studios. "Ik ben zo trots op wat we samen hebben gemaakt: ons originele verhaal dat zich afspeelt in het DC Universum, de levendige open wereld van Metropolis, de unieke combinatie van gameplay-elementen en onze geweldige cast van schurken - Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark. We vinden het geweldig om een directe band met spelers te hebben, waardoor we de game voortdurend kunnen updaten en met onze community kunnen blijven spelen."
 
De vier speelbare hoofdpersonages uit Suicide Squad: Kill the Justice League, zijn:

  • Harley Quinn, vroeger bekend als Dr. Harleen Quinzel, is de enige echte Clown Princess of Crime en de meest acrobatische van de crew dankzij haar grijpmechanisme waarmee ze door de stad kan slingeren, dankzij de spullen die ze van Batman heeft gejat. Harley Quinn wordt ingesproken door Tara Strong.
  • Deadshot, ook bekend als Floyd Lawton, is een van de dodelijkste scherpschutters in het DC Universum en kan met behulp van zijn jetpack van bijna overal op het slagveld zweven en schieten, hoewel hij net zo goed van dichtbij kan schieten met zijn polskanonnen. Deadshot wordt ingesproken door Bumper Robinson.
  • Captain Boomerang, ook bekend als Digger Harkness, is een Australische huurmoordenaar met een ongeëvenaard talent voor zijn gelijknamige wapen en gebruikt een gestolen Speed Force Gauntlet om in en uit gevechten van dichtbij te teleporteren. Captain Boomerang wordt ingesproken door Daniel Lapaine.
  • King Shark, ook bekend als Nanaue, is een halfgod humanoïde haai die harde klappen uitdeelt en zijn krachtige springvermogen gebruikt om over gebouwen te springen en hordes vijanden uit te schakelen. King Shark wordt ingesproken door Nuufolau Joel Seanoa, beter bekend onder zijn All-Elite Wrestling (AEW)-ringnaam, Samoa Joe.

Elk lid van de Suicide Squad heeft zijn eigen unieke moveset met verbeterde traversal-vaardigheden, samen met een verscheidenheid aan wapens om aan te passen en vaardigheden om onder de knie te krijgen. Een diepgaand personage-progressiesysteem zorgt er ook voor dat je je uitrusting kunt aanpassen met wapens, uitrusting en vaardigheidsupgrades voor maximale personalisatie.
 
Suicide Squad: Kill the Justice League speelt zich af in een uitgestrekte open wereld Metropolis die bestaat uit verschillende districten die vragen om verschillende soorten gameplay, afhankelijk van de missie of activiteit, terwijl iconische DC oriëntatiepunten worden weergegeven, zoals de Daily Planet, LexCorp, Hall of Justice en anderen.
 
De Suicide Squad: Kill the Justice League Deluxe Edition is nu verkrijgbaar voor PS5, Xbox Series X|S en PC (Steam) en bevat vroege toegang tot de game vanaf vandaag, samen met vier Classic Outfits, vier Justice League Outfits, drie Black Mask beruchte wapens, vier Squad Golds wapenpoppen, vier No Shade Outfit kleurstalen en een token voor een post-launch, cosmetics only battle pass. Suicide Squad: Kill the Justice League heeft cosmetische items die je in de game kunt kopen om speelbare personages aan te passen. Alle te kopen items zijn echter volledig optioneel en hebben geen enkele invloed op de gameplay.
 
Suicide Squad: Kill the Justice League Standard Edition kan nu worden gepre-orderd voor PS5, Xbox Series X|S en PC (Steam). Alle pre-orders ontvangen vier Classic Outfits. Daarnaast ontvangen PS5 digitale pre-orders vier Rogue Outfits. Let op: alle PS5- en Xbox Series X|S-versies zijn zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar; de Steam-versie (pc) is alleen digitaal verkrijgbaar. De Epic Games Store (PC) versie is op 5 maart alleen digitaal verkrijgbaar.
 
Na de release biedt Suicide Squad: Kill the Justice League post-launch seizoenscontent om de ervaring uit te breiden met nieuwe speelbare personages, missies, uitrusting, wapens, in-game evenementen en meer, waarvan eigenaars zonder extra kosten kunnen genieten. Om het avontuur gaande te houden na de hoofdverhaalgedreven campagne, staat elk seizoen in het teken van een ander DC-personage en bevat het alternatieve realiteiten die door Brainiac zijn gecreëerd, bekend als Elseworlds. Seizoen 1 begint in maart 2024 met de komst van The Joker in de vorm van een Elseworlds-twist op de iconische DC Super-Villain. Uitgerust met een paraplu met raketaandrijving waarmee hij zichzelf als een bezetene door de lucht lanceert en over de daken van de stad surft, zal deze alternatieve universumversie van The Joker gewapend zijn met unieke gevechts- en verplaatsingsvaardigheden en wapens om de strijd mee aan te gaan. Bekijk voor een momentopname van de aankomende seizoenscontent de Suicide Squad: Kill the Justice League Season 1 Roadmap. Later dit jaar voegt Rocksteady ook een offline verhaalmodus toe aan de game, zodat spelers de hoofdcampagne zonder internetverbinding kunnen spelen.

 
Ga voor meer informatie naar SuicideSquadGame.com of praat mee met de community op Twitter (SuicideSquadRS), Instagram (SuicideSquadRS), YouTube (SuicideSquadRS), Twitch (Rocksteady), Facebook (SuicideSquadRocksteady) en Discord (SuicideSquadRS).

*** Deze video's/trailers mogen alleen worden weergegeven als ze zich achter een leeftijdshek bevinden dat: (1) leeftijdsneutraal is (d.w.z. dat de gebruiker zijn geboortedatum moet invoeren of deze moet selecteren in een vervolgkeuzelijst); (2) redelijke technische maatregelen toepast om te voorkomen dat minderjarige gebruikers hun leeftijd opnieuw invoeren nadat hen aanvankelijk de toegang is geweigerd; en (3) geen PEGI-waarderingsinformatie weergeeft op de trailerplayer of het leeftijdshek zelf. Het niet implementeren van deze vereisten kan uw vermogen om in de toekomst materiaal van deze aard van ons te verkrijgen in gevaar brengen. ***

Contactpersonen

Games